SEAFRONT, het boeiende themapark over zee en zeevaart, vis en visserij

Wegens filmopnames is de duikboot op vrijdag (28/4) uitzonderlijk gesloten en dit van 10h tot 13h. Het themapark is wel open voor publiek. Vanaf 13h zijn beide boten terug toegankelijk.

Seafront is fun en leerzaam voor jong en oud!

Ontwaar de geheimen van de zee en de rijke geschiedenis van de visserij in de oude vismijn van Zeebrugge! Neem een kijkje achter de schermen van de haven, terwijl de kinderen zich uitleven op het pirateneiland. Daal nadien af in een onvervalste Russische duikboot en kom terug boven water aan dek van het lichtschip West-Hinder. Plezier voor het hele gezin!

Lees meer

Met de klas naar Seafront en Zeebrugge - vanaf € 6,50 per leerling

Een klasbezoek aan Seafront is een ware ontdekkingstocht, waarin je kennis maakt met de maritieme wereld in al haar facetten. Leer bij over de visserij van A tot Z, herbeleef de slag bij Zeebrugge tijdens de grote oorlog en ontdek hoe het leven op een duikboot was tijdens de Koude Oorlog. Het aanbod van Seafront sluit perfect aan op de lessen WO, geschiedenis en biologie.

Lees meer

 

Daguitstappen voor groepen en verenigingen.

Seafront is de ideale bestemming voor een groepsuitstap! Verrassend anders, ontspannend en ideaal gelegen in de pittoreske setting van de oude vismijn, op een boogscheut van het strand, de haven en het historische Brugge. Maak er een volledige daguitstap van in combinatie met een havenrondvaart.

 

Lees meer

2017 is 20 JAAR SEAFRONT - vier met ons mee!

Exact 20 jaar geleden opende Seafront voor het eerst haar deuren. Om dat te vieren, leggen we onze bezoekers in 2017 extra in de watten door tal van nieuwigheden, evenementen en speciale acties te organiseren. Klik verder voor een overzicht!

 

Lees meer