SEAFRONT, Seapark

Deze website is in opbouw, onze excuses voor eventuele onvolledigheden.

2017 is 20 JAAR SEAFRONT - vier met ons mee!

Exact 20 jaar geleden opende Seafront voor het eerst haar deuren. Om dat te vieren, leggen we onze bezoekers in 2017 extra in de watten door tal van nieuwigheden, evenementen en speciale acties te organiseren. Klik verder voor een overzicht!

 

Lees meer

Daguitstappen voor groepen en verenigingen.

Seafront is de ideale bestemming voor een groepsuitstap! Verrassend anders, ontspannend en ideaal gelegen in de pittoreske setting van de oude vismijn, op een boogscheut van het strand, de haven en het historische Brugge. Maak er een volledige daguitstap van in combinatie met een havenrondvaart.

 

Lees meer

Seafront is fun en leerzaam voor jong en oud!

Ontwaar de geheimen van de zee en de rijke geschiedenis van de visserij in de oude vismijn van Zeebrugge! Neem een kijkje achter de schermen van de haven, terwijl de kinderen zich uitleven op het pirateneiland. Daal nadien af in een onvervalste Russische duikboot en kom terug boven water aan dek van het lichtschip West-Hinder. Plezier voor het hele gezin!

Lees meer

Met de klas naar Seafront en Zeebrugge - vanaf € 6,50 per leerling

A class visit to Seafront is a real expedition. You will discover all aspects of the maritime world, learn about fisheries from A to Z, relive the Raid on Zeebrugge during the Great War and discover life in a submarine during the Cold War. The offer of Seafront can be perfectly used for the lessons world orientation, history and biology.

Read more