Groepsuitstappen naar Zeebrugge.

 

Welkom aan boord!

SEAFRONT voor groepen

De pittoresk gelegen oude vissershaven van Zeebrugge is dé uitvalsbasis voor jachten en vissersboten.
Je vindt er de rust van het strand en de pracht van de duinen, maar ook de bedrijvigheid van een wereldhaven in volle ontwikkeling én de grootste visveiling van het land. Daarbovenop baadt Zeebrugge ook in de oorlogsgeschiedenis, met diverse historische oorlogsmonumenten. Tel daarbij de blinkende pleziervaartuigen in de jachthaven, de drijvende kolossen die met de regelmaat van de klok in de cruiseterminal aanmeren. Ook het pittoreske polderdorp Lissewege is vlakbij...

Je hoort het al, Zeebrugge heeft heel wat te bieden. Maar geloof ons niet op ons woord: ontdek het vooral zelf!

SEAFRONT ALS DAGUITSTAP

SEAFRONT ALS DAGUITSTAP

In het prachtige decor van de Oude Vismijn, bevindt zich de maritieme tentoonstelling Seafront. Snuif het vissersleven van weleer op in deze unieke, historische locatie!
 
Diverse 1/2 dag of dagprogramma's op uw maat mogelijk!
Daguitstappen voor groepen

OUDE VISMIJN ALS VISSERIJHUB

In het visserijgedeelte maak je kennis met de weg die de vis heeft afgelegd, van de boot naar je bord. ‘Fishstories’ vertelt je verhalen van de zee en geeft je een unieke inkijk in het leven van een visser, een reder, een vissersvrouw, … Er wordt ook aandacht besteed aan de hedendaagse thematiek rond vervuiling, in samenwerking met WWF.

 

! NIEUW ! OPERATIE NOORDZEE 1944-45

! NIEUW ! OPERATIE NOORDZEE 1944-45

SEAFRONT, WHI, VLIZ en Westtoer stellen voor: Operatie Noordzee 1944-45, een expo voor alle leeftijden. Maak kennis met een weinig bekend stukje geschiedenis.

Laat je meeslepen in de spannende strijd op en onder water en ontdek welke rol onze Belgische zeelieden hebben gespeeld in de Tweede Wereldoorlog die op zee werd gevoerd. Kom en herbeleef de wanhoop vlak voor en de euforie net na de bevrijding.

Tijdelijke expo t.e.m. 07/11/2021!