20 JAAR SEAFRONT

2017 wordt bovendien een waar jubileumjaar voor Seafront: we mogen immers 20 verjaardagskaarsjes uitblazen, en dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan.
Het hele jaar door plannen we tal van bijzondere evenementen, acties en extra’s om onze bezoekers in de watten te leggen.

Seafront viert feest

DOORLOPENDE ACTIVITEITEN

Alle inwoners van Zeebrugge worden uitgenodigd om met ons mee te vieren.  Daarom kan élke Zeebruggeling in 2017, op vertoon van zijn  identiteitskaart SEAFRONT volledig gratis bezoeken. Seafront is sterk lokaal verankerd; de visserij, de haven en de geschiedenis van Zeebrugge vormen het DNA van Seafront.  Toch blijft Seafront voor heel wat lokale inwoners nog beperkt tot de buitenkant van de oude vismijn en de twee boten.   Hier brengen we graag verandering in!

Actievoorwaarden: Gratis toegang enkel geldig voor personen die gedomicilieerd zijn in Zeebrugge Op vertoon van je identiteitskaart gratis toegang.  Max. 2 gratis ticket per adres.  Bijkomend kunnen maximaal 4 huisgenoten genieten van het groepstarief (volw betalen € 9  ipv € 13,50, kind<12jaar betalen € 6,50  ipv € 9,50, kind<1m: gratis): Actie geldig tem 31.10.2017.  Actie niet overdraagbaar en niet cumuleerbaar.

Actie

Wij vieren onze verjaardag niet alleen!  20 is een magisch getal. Ben je twintig jaar oud,  een veelvoud daarvan of verjaar je op de 20ste van de maand, dan ben je welkom voor een gratis bezoek.  Je identiteitskaart aan de kassa tonen volstaat.

Selfie-wedstrijd

Ook de hoofdingang kreeg een feestelijke touch. Bezoekers nemen plaats op onze verjaardagstroon en nemen een ‘selfie’ met speciaal ontworpen verjaardagsmaskers.  Waan jezelf een piraat, een visser, kapitein, octopus of een zeeduivel.  Deel je foto op onze FB-pagina  met #seafront20 voor eeuwige roem ...

Kinderzoektocht Seafront-Zeezoeker

Families met kinderen krijgen een gratis kinderzoektocht mee. Ga op ontdekking doorheen het park, beantwoord  vragen over diverse thematieken zoals milieu, visserij, haven, de duikboot, …  Verzamel tijdens je zoektocht de gevonden letters en ontdek zo de naam van onze mascotte.  Deze zeezoeker is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.  1 gratis kinderzoektocht per gezin,  extra zeezoekers te koop aan € 1.

SEAFRONT viert feest

 

EVENTS


 

Openparkdagen Leekrachten

WANNEER?

Van 28 oktober 2017 t.e.m. 5 november 2017

WAT?

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend klasbezoek?
Deze herfstvakantie nodigt het maritiem themapark Seafront in Zeebrugge alle leerkrachten uit voor een gratis verkennend bezoek!
Gratis bezoek op vertoon van uw lerarenkaart. Partner en vergezellende familieleden betalen groepstarief.
Actie geldig van 28 oktober t.e.m. 5 november 2017 (herfstvakantie 2017).  Inschrijven is niet nodig.  Van harte welkom tussen 10h-17h.

TARIEF?

Gratis toegang voor de leerkracht en partner
Extra familieleden aan groepstarief (volw:  € 9 ipv € 13,50, kind < 12 jaar: € 6,50 ipv € 9,50)

VOORWAARDEN ?
  • voordeel op vertoon van de lerarenkaart
 
 

Gezinsbond Actie

WANNEER? 28 en 29 oktober / 1, 4 en 5 november
WAT?

Ontbijtactie herfstvakantie

TARIEF? Extra gratis ontbijt voor Gezinsbondleden (koffie/Cécémel + koffiekoek).
VOORWAARDEN ?
  • Enkel geldig bij een bezoek aan Seafront met spaarkorting. 
  • Inschrijven via info@seafront.be met deze vermelding : ‘actie Gezinsbond-naam-lidnummer-datum-aantal personen’.
   
 

Halloween Actie

WANNEER? Van 28 oktober 2017 t.e.m. 5 november 2017
WAT?

Griezel mee op Seafront tijdens de donkere dagen van Halloween en bezoek extra voordelig!
Kinderen jonger dan 12 jaar die verkleed zijn mogen immers heel de herfstvakantie lang (van 28.10 tem 05.11.2017) GRATIS bezoeken.
Stoere piraten, schattige spookjes, bloeddorstige vampiers en akelige monsters... Ze zijn allemaal van harte welkom!   

TARIEF? Gratis voor kinderen onder 12 jaar die verkleed zijn. 
VOORWAARDEN ?
  • Om te genieten van dit voordeel vermeld je de actiecode HALLOWEEN aan de kassa.
  • !! ACTIE’S NIET COMBINEERBAAR /  CUMULEERBAAR !!