Laatste oproep tot inscheping

Beste leerkracht,
Wist u dat een klasbezoek aan het themapark Seafront in Zeebrugge een onvergetelijke maritieme ontdekkingstocht is?

Seafront bezoeken, dat is kennismaken met de maritieme wereld in al haar facetten. Beleef de magie van vis en visserij; van in de zee tot op je bord. Ontdek de roemrijke geschiedenis van onze Zeebrugse haven, maak kennis met het WO I & WOII verleden en ga aan boord van het voormalig lichtschip West-Hinder.
Voel je tot slot kapitein voor één dag op de Russische onderzeeër.

Educatie en ontspanning gaan bij Seafront hand in hand. Kies voor een dagprogramma met gids of ga solo en maak gebruik van onze educatieve pakketten. Scholen worden bij Seafront altijd in de watten gelegd: leerlingen worden verwend met een verfrissend drankje en poseren gratis voor de lens van onze Seafront- fotograaf.

Onze Russische duikboot is nog tot eind 2018 te bezoeken. Mis deze laatste kans dus niet! Na meer dan 20 jaar de skyline van Zeebrugge te hebben bepaald maakt de duikboot in 2019 plaats voor een nieuw toeristisch concept.

U hoort het, een bezoek aan Seafront is interessanter dan ooit, 2018 wordt een spectaculair afscheidsjaar met onze duikboot in de hoofdrol … Plan zeker je bezoek en profi teer van deze nu-of-nooit-opportuniteit om de enige Russische onderzeeër in België voor de laatste keer te bezoeken.

Duikboot laatste bezoek 2018