PERS

Schrijf je een artikel over kusttoerisme, de visserij of Zeebrugge?  Kom inspiratie opdoen in Seafront. Op vertoon van je perskaart bezoek je gratis en krijg je bovendien een persmap boordevol informatie mee!

Zeebrugge wordt soms omschreven als de verborgen parel aan de kust: ver weg van het massatoerisme en authenticiteit troef. Nog steeds ervaar je op de oude vismijnsite de volkse sfeer van weleer. Maar Zeebrugge is niet enkel geschiedenis, Zeebrugge is ook dé hoofdstad van de vis en beschikt over de grootste visveiling van het land. Naast het pittoreske strand met zijn ongerepte duinen tref je er een wereldhaven in volle ontwikkeling aan. Zeebrugge is een plaats van contrasten.

In het midden van dit alles vind je het maritiem themapark Seafront terug, met de gebouwen van de oude vismijn als thuisbasis. Seafront is hét referentiethemapark over zee en zeevaart, vis en visserij. De grote troef van Seafront is de variatie aan thema’s die gebracht worden: de Noordzee, de visserij van vroeger en nu, de haven van Zeebrugge, de Belgische marine, oorlogsgeschiedenis... Iedereen komt er aan zijn trekken, van jong tot minder jong. Dé trekpleister blijft uiteraard het bezoek aan een échte Russische onderzeeër. Dit stalen gevaarte van bijna 100 meter lang was nog operationeel tijdens de hoogdagen van de Koude Oorlog, maar heeft sinds 1996 zijn vaste plek in de Zeebrugse jachthaven. Ook het iconische lichtschip West-Hinder staat open voor bezoek, dat met zijn knalrode vuurtoren een onmisbaar deel van de Zeebrugse skyline uitmaakt.

Ben je geprikkeld voor een bezoek? Laat het ons graag op voorhand weten via info@seafront.be of 050/55.14.15, zodat we een persmap voor je kunnen klaarleggen. Vergeet je perskaart niet!

 

VRAAG HIER UW PERSMAP EN LOGO'S AAN

CAPTCHA
Bewijs dat u geen robot bent.
16 + 1 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.