SEAFRONT, het boeiende themapark over zee en zeevaart, vis en visserij

Last call to embark

Wegens succes verlengd! Om te voldoen aan de grote vraag wordt het vertrek van de duikboot met een halfjaar uitgesteld. De duikboot blijft open voor bezoek tem zondag 2 juni 2019.  Daarna valt definitief het doek over deze populaire attractie. Na meer dan 20 jaar en 1,2 miljoen bezoekers later is het tijd voor iets nieuws. Plan dus snel je bezoek.

Lees meer

Seafront is fun en leerzaam voor jong en oud!

Ontwaar de geheimen van de zee en de rijke geschiedenis van de visserij in de oude vismijn van Zeebrugge! Neem een kijkje achter de schermen van de haven, terwijl de kinderen zich uitleven op het pirateneiland. Daal nadien af in een onvervalste Russische duikboot en kom terug boven water aan dek van het lichtschip West-Hinder. Plezier voor het hele gezin!

Lees meer

Met de klas naar Seafront en Zeebrugge - vanaf € 6,50 per leerling

Een klasbezoek aan Seafront is een ware ontdekkingstocht, waarin je kennis maakt met de maritieme wereld in al haar facetten. Leer bij over de visserij van A tot Z, herbeleef de slag bij Zeebrugge tijdens de grote oorlog en ontdek hoe het leven op een duikboot was tijdens de Koude Oorlog. Het aanbod van Seafront sluit perfect aan op de lessen WO, geschiedenis en biologie.

Lees meer

 

Daguitstappen voor groepen en verenigingen.

Seafront is de ideale bestemming voor een groepsuitstap! Verrassend anders, ontspannend en ideaal gelegen in de pittoreske setting van de oude vismijn, op een boogscheut van het strand, de haven en het historische Brugge. Maak er een volledige daguitstap van in combinatie met een havenrondvaart.

 

Lees meer