Reserveer een tafeltje bij de deelnemende chefs en proef er van hun sublieme creaties met lokale vissoorten. Of bereid zelf ‘Vis van bij Ons' en koop ze via onze vis(groot)handelaars. Alle deelnemers werden geselecteerd op basis van duurzaamheid. Zo hebben de gastronomische chefs zich ertoe verbonden om met lokale vissoorten aan de slag te gaan. De vis(groot)handelaars en reders engageren zich volgens de principes van de Visserij-verduurzaamt-certificering.
Wil je heerlijk culinair komen genieten, zak dan op zondag 1 oktober af naar ons slotevent in Zeebrugge (Port Bleu, Vismijnstraat).
15 getalenteerde chefs zullen jullie smaakpapillen verwennen met de lekkerste viscreaties.
Kom proeven van hun gerechtjes op basis van 'vis van bij ons', beleef hun passie en ontdek de verhalen achter onze lokale visvangst. Van de zilte zeelucht tot het hart van de keuken, Visser tot Vork neemt je op zondag 1 oktober mee op een onvergetelijke reis.
Of je nu een doorgewinterde visliefhebber bent, of gewoon op zoek naar inspiratie om lekkere vis van bij ons klaar te maken, dit evenement heeft voor ieder wat wils! Ook voor de kleinsten onder ons zijn er heel wat leuke activiteiten voorzien. Mis het niet!
Meer info:
Locatie: PortBleu Zeebrugge (Vismijnstraat 83, 8380 Zeebrugge)
Uren: 11u –22u
Inkom: gratis,8€/hapje, betaalterminals voorzien
Links:
· Landingspagina: www.brugge.be/flavourite/vissertotvork
· Sociale media: www.instagram.com/flavouritebrugesen www.facebook.com/flavouritebruges
· Vis van bij ons: www.visserijverduurzaamt.be/b2c/visserijproducten
· Visserij verduurzaamt: www.visserijverduurzaamt.be