VERHUUR

Op zoek naar een nieuwe uitvalsbasis voor uw zaak?
Waarom niet kiezen voor de oude vismijnsite in Zeebrugge, verborgen parel aan de Belgische kust?

locatieverhuur - Seafront Zeebrugge

Gelegen in het hart van Zeebrugge en op een boogscheut van het strand, omringd door plezierjachten en met uitzicht op de imposante reuzenkranen van de haven, heeft deze locatie heel wat potentieel. De oude vismijn staat vooral bekend als de thuisbasis van het maritiem themapark Seafront, maar de laatste jaren vinden ook meer en meer handelaars en pop-up projecten hun weg naar deze boeiende locatie.

De gebouwen van de oude vismijn bieden ruimte voor heel wat projecten. Zo zijn er reeds ingerichte moderne bureelruimtes met zicht op de jachthaven en is er de mogelijkheid voor het uitbaten van een horeca- of kleinhandelzaak. Het is eveneens mogelijk om afzonderlijke etalages te huren om uw producten uit te stallen. De panden in de oude vismijn bevinden zich vlak naast een brede promenade waar het tijdens de zomermaanden gezellig flaneren is.

 

Zo was de opening van de Napolitaanse pizzeria ‘Basil’ in het oude Café du Port een schot in de roos.  Lees hier de getuigenis van Bruno Baes, uitbater van  pizzeria ‘Basil’ in de oude vismijn:

“Bij het zien van deze locatie was het liefde op het eerste gezicht. Zicht op de haven, een zonovergoten promenade in de zomer, de rust, het water zo vlakbij, véél ruimte in de anders zo drukke kuststrook …

Eerst hebben we gekeken naar panden in het centrum van Brugge, maar daar word je overrompeld met aanvragen, vergunningen, parkeerproblemen… Wat voor mij de grootste troef is van de vismijnsite, is de vrijheid die je krijgt om je eigen project uit te werken. Het contrast met het centrum kon niet groter zijn. Deze site heeft dan ook enorm potentieel. Nu moeten enkel andere mensen dat ook nog ontdekken.”  
(Pizzeria Basil - Vismijnstraat 5, 8380 Zeebrugge,  http://www.portbasil.com,  050 27 07 66)

port Basil - Zeebrugge

Voor meer info en prijzen contacteer Sofie Pieters op het nummer 050 55 14 15 of via mail info@seafront.be.  Graag een afspraak voor plaatsbezoek.