PERS

Schrijf je een artikel over kusttoerisme, de visserij of Zeebrugge?  Kom inspiratie opdoen in Seafront. Op vertoon van je perskaart bezoek je gratis en krijg je bovendien een persmap boordevol informatie mee!

Zeebrugge wordt soms omschreven als de verborgen parel aan de kust: ver weg van het massatoerisme en authenticiteit troef. Nog steeds ervaar je op de oude vismijnsite de volkse sfeer van weleer. Maar Zeebrugge is niet enkel geschiedenis, Zeebrugge is ook dé hoofdstad van de vis en beschikt over de grootste visveiling van het land. Naast het pittoreske strand met zijn ongerepte duinen tref je er een wereldhaven in volle ontwikkeling aan. Zeebrugge is een plaats van contrasten.

In het midden van dit alles vind je het maritiem themapark Seafront terug, met de gebouwen van de oude vismijn als thuisbasis. Seafront is hét referentiethemapark over zee en zeevaart, vis en visserij. De grote troef van Seafront is de variatie aan thema’s die gebracht worden: de Noordzee, de visserij van vroeger en nu, de haven van Zeebrugge, de Belgische marine, oorlogsgeschiedenis... Iedereen komt er aan zijn trekken, van jong tot minder jong.

Ben je geprikkeld voor een bezoek? Laat het ons graag op voorhand weten via info@seafront.be of 050/55.14.15, zodat we een persmap voor je kunnen klaarleggen. Vergeet je perskaart niet!

 

VRAAG HIER UW PERSMAP EN LOGO'S AAN

Uw privacy telt!  Mis de boot niet …
In het kader van GDPR willen wij u via deze weg informeren dat de gegevens van uw school/bedrijf  zijn opgenomen in onze database. SEAFRONT springt zorgvuldig om met uw gegevens en beperkt haar mailings tot een absoluut minimum. Indien u echter geen verdere communicatie van SEAFRONT wenst te ontvangen, verzoeken wij u ons dat te melden via info@seafront.be  Op dit adres kunt u eveneens terecht voor alle mogelijke vragen over ons privacy-beleid, of om uw gegevens te consulteren, te laten corrigeren of verwijderen. Ons privacybeleid en de algemene voorwaarden

CAPTCHA
Bewijs dat u geen robot bent.
2 + 10 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.