Ontdekking

Een ontdekking op en
rond de havendokken

Laat je tijdens je bezoek aan Seafront meenemen in het inspirerend
scenario. Ontdek in de verschillende deelzones wat het gebouw je
te bieden heeft.

De horizon verkennen in Zeebrugge

Seafront krijgt gedurende enkele jaren een boeiende tijdelijke invulling, waar het zal bruisen van activiteiten en creativiteit. Het wordt een dynamische en inspirerende ontmoetingsplaats met kleine en grote evenementen voor jong en oud.

Horizon

Wat we doen

Seafront heeft prachtige ruimtes, optimale service en een unieke ligging aan het water in de oude vissershaven van Zeebrugge. Het historische pand uit 1934 heeft alles in huis om je op een zeer energieke en fantasierijke manier mee te nemen in het verhaal van de visserij.

Door eenvoudige ingrepen geven we opnieuw een waardevolle invulling aan woon- en handelsgebieden die bijdragen aan de haven van morgen.

Programma

De plek voor vandaag & morgen

De residenten van de tijdelijke invulling zijn de eerste instappers van het ontwikkelingsproject. Dit wordt een aangenaam ontmoetingspunt voor bewoners, bezoekers en bedrijven.

Sportkade

Diverse sportactiviteiten

In Sportkade vind je Seafront Boulder en FitForm. Altijd al willen bewegen en in topvorm geraken? Dan ben je hier op de juiste plek.

Seafront Boulder is de eerste boulderzaal aan de Belgische Kust. Je vindt er een grote boulderzaal maar ook een volledig aangepaste kids-zone, waar jonge klimmers zich kunnen uitleven. In FitForm kun je terecht voor een 30-minuten workout waar je in no-time een fittere versie van jezelf bekomt.

Leef en daag jezelf uit in Sportkade

Marktoever

Pop-up winkelconcepten

Marktoever is een geweldige locatie met mogelijkheden voor leuke winkeltjes. Het is dé perfecte plek voor ondernemers die hun producten en diensten willen tonen aan een groot & internationaal publiek.

In Marktoever vind je enkele leuke winkels waaronder Lin'art en Kaai55, must-visits als je langs de Seafront promenade wandelt waar je rustig kunt snuffelen en shoppen.

Marktoever, jouw shop-ervaring in Seafront

Jouw event aan de kaai van Zeebrugge

Contacteer ons

Vismijnstraat 83,
8380 Zeebrugge

Met 1.600 vierkante meter aan eventoppervlakte, een plafondhoogte van 7 meter en een prachtig uitzicht op de jachthaven van Zeebrugge, is dit dé unieke plek voor uw volgend event.

Laat jouw creativiteit de vrije loop en kleed de zaal aan naar jouw wensen. Geen idee hoe je eraan begint? Port Bleu beschikt over inhouse eventplanners die klaarstaan voor ondersteuning, organisatie en inspiratie. Zo organiseert u zorgeloos een geslaagd event.

Foodfront

Dé plek voor foodies

De oude vismijn van Zeebrugge is het decor van Foodfront. Langs de Seafront promenade zijn er nog enkele spots vrij! Ben jij zoek naar een toplocatie om je horeca-onderneming te starten? Zoek niet verder! Gelegen in het hart van de Belgische kust, is Seafront een populaire toeristische bestemming en de perfecte plek om je restaurant te vestigen.

Een event in het vizier? Port bleu is een gloednieuwe eventlocatie met zicht op de jachthaven van Zeebrugge.

Foodfront is dé plek voor foodies en fijnproevers.

Handelskaai

Bedrijvenhub

Hal vier van de Oude Vismijn kreeg de naam Handelskaai met momenteel 2 grote partners.

Welkom bij p&j Chocolates, een uiterst smakelijke shopping experience met oa pralines, artisanaal ijs (zomer) en allerlei leuke chocoladegeschenken. De winkel is enkel open als er een cruiseschip ligt aangemeerd. Cruise-alart! Op deze data (https://cruiseschepeninzeebrugge.be/nl/cruisecalls.html) kan je de mastodonten van de zee bewonderen. Seafront ligt immers op walking distance van de cruiseterminal. Een leuke extra attractie.

De kracht van Opnieuw geluk

Begin december 2023 mochten we Kringwinkel ‘t rad als onze allernieuwe resident verwelkomen. Tweedehands is mainstream. In deze gloednieuwe tweedehands hotspot staat circulaire economie centraal.

Kringwinkel is een pionier in circulaire economie en sociale tewerkstelling. Een frisse stijl en toekomstvisie maakt Kringwinkel helemaal futureproof.
De slogan ‘Opnieuw geluk’ verwijst naar het geluk van het opnieuw gebruiken. Want de wereld heeft nood aan minder nieuwe spullen. Opnieuw gebruiken. Opnieuw dragen. Opnieuw lezen, luisteren en van genieten. Het enige nieuwe dat Kringwinkel aanbiedt, is een nieuwe toekomst, voor voorwerpen en voor mensen. Dat is de kracht van opnieuw geluk

Wat we doen

Voor het oude restaurant, een uiterst karakteristiek pand met hoge plafonds en een sfeervolle mezzannine met prachtig zicht op het water zoeken we momenteel nog een passende invulling.

Resident worden?

We hebben je aanvraag goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bedankt voor je geduld.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Volg ons

Logo FacebookLogo Instagram
https://www.instagram.com/p/C9reP4Jsdfn/
https://www.instagram.com/p/C9jv3aisOeR/
https://www.instagram.com/p/C9emRXXvGSA/
https://www.instagram.com/p/C9UnrnfpT1H/
https://www.instagram.com/p/C9M5S9zBrgf/
https://www.instagram.com/p/C9HbHcjMF8o/
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
²